Communicatie: een exclusieve datadienst

Klein bedrijf of 1000+ medewerkers? 24Connect heeft dé oplossing voor uw organisatie.
Vaste telefonie

Vaste telefonie

24Connect heeft Managed Voice oplossingen voor elke organisatie. Klein bedrijf of meer dan duizend medewerkers? We realiseren een professionele implementatie.

We implementeren Managed Voice, waarna uw organisatie profiteert van perfecte telefonische bereikbaarheid, lage gesprekskosten en een eenvoudige koppeling tussen vestigingen.

Meer informatie
Mobiele telefonie
Optimale bereikbaarheid, betrouwbaarheid en hoogwaardige kwaliteit

Mobiele telefonie

Bereikbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de basis voor uitstekende mobiele communicatie.

Een goede mobiele communicatie is onmisbaar op zakelijk gebied. We communiceren overal met elkaar en werken vanuit huis zonder het contact met collega’s te verliezen. 24Connect beschikt over een breed scala aan diensten van mobiele spraak- en datacommunicatie.

Meer informatie
Klaar voor de toekomst met een veilig en efficiënt netwerk
Internet

Internet

Uw organisatie is klaar voor de toekomst met een betrouwbaar, veilig en efficiënt netwerk.

Binnen bedrijfsprocessen is een veilige en betrouwbare internetverbinding een onmisbaar element. 24Connect beschikt over een ruim portfolio met veilige data- en telefonieverbindingen en biedt internetoplossingen waarmee u voortdurend in contact staat met de buitenwereld.

Meer informatie
24Cloud
Laat uw medewerkers optimaal samenwerken in de cloud

24Cloud

Samenwerking is ‘the key’ tot succes. Met 24Cloud creëert u een online werkplek voor uw organisatie en biedt u uw medewerkers een platform met gebruiksvriendelijke communicatiefaciliteiten.

We bieden een uitgebreid Cloud-portfolio met diensten die het werken in de cloud efficiënter en productiever maken. Daarnaast beschikken we over 24Cloud, de clouddienst van ons eigen label.

Meer informatie
Meer weten? Wij vertellen u graag meer!