24Cloud

Samenwerking vormt de basis van succes. 24Cloud is dé online werkplek voor uw organisatie waar uw medewerkers effectief met elkaar kunnen communiceren.

Steeds meer mensen bepalen zelf waar, wanneer en hoe ze werken. Ze gaan vaker vanuit huis aan de slag, kiezen zelf hun werktijden en maken gebruik van eigen devices. Uw medewerkers hoeven niet meer fysiek bij elkaar te zijn, om optimaal te kunnen samenwerken. Samen met 24Connect creëert u een online omgeving voor medewerkers waar zij op een eenvoudige manier met elkaar in contact kunnen blijven en alle werkbestanden staan veilig opgeslagen.

24Cloud: dé veilige online werkplek

Met 24Cloud werkt u altijd efficiënt samen en heeft u overal toegang tot uw agenda, programma’s en werkbestanden. On- of offline, vanaf uw computer, tablet of telefoon. Medewerkers kunnen plaats- en tijdonafhankelijk aan de slag en hebben ieder een persoonlijk dashboard. Daarnaast bundelt de online werkplek alle denkbare communicatiemiddelen – zoals e-mail, telefonie, video en chat – in één zeer gebruiksvriendelijke oplossing. Op afstand met elkaar vergaderen was nog nooit zo eenvoudig!

De omgeving wordt goed beveiligd in het datacenter, met onder andere bescherming van uw bestanden en gegevens tegen spam en malware.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!