Internet

Uw organisatie is klaar voor de toekomst met een betrouwbaar, veilig en efficiënt netwerk.

Internet heeft een prominente plek in ons dagelijks leven. We zijn altijd online waarbij we profiteren van onbeperkte toegang tot alle beschikbare informatie en de snelle manier van communiceren via e-mail en telefoon. Een veilige en betrouwbare internetverbinding is tegenwoordig onmisbaar. Het klantcontact is laagdrempelig, processen verlopen sneller en u volgt de laatste ontwikkelingen omtrent uw business op de voet.

Moderne en veilige internetverbindingen

Bent u niet tevreden over uw zakelijke internetverbinding of wilt u een professioneel advies? 24Connect beschikt over een ruim portfolio met betrouwbare data- en telefonieverbindingen die aansluiten op de behoeften van uw organisatie. Wij integreren al uw interne communicatiestromen in één veilig en efficiënt netwerk. Ook is het mogelijk om verschillende verbindingen samen te voegen tot één netwerk voor data en telefonie.

De verbindingen die wij gebruiken zijn stabiel en betrouwbaar. Wij werken uitsluitend met partners zoals KPN, Ziggo Zakelijk, NDIX, Bright Access en CBizz.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!