Mobiele telefonie

Zakelijke mobiele telefonie op maat

Altijd en overal bereikbaar

De tijd dat we onderweg moesten stoppen bij een telefooncel om een zakelijk telefoontje te plegen, ligt ver achter ons. Nu zijn we altijd bereikbaar via onze mobiele telefoon en kunnen zelfs vanuit huis werken zonder het contact met collega’s te verliezen. Kortom, we kunnen niet meer zonder goede mobiele communicatie. Zeker niet op zakelijk gebied.

Managed mobile

Bereikbaarheid, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de basis van goede mobiele communicatie. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat medewerkers altijd bereikbaar zijn voor klanten en collega’s, ondanks dat ze werken vanaf verschillende locaties.

24Connect regelt een volledige integratie, waarbij Managed Voice en mobiele telefonie samenkomen. Met Managed Mobile is uw beschikbaarheid zichtbaar in het telefonieplatform. U beschikt over alle Managed Voice functies op uw smartphone en kunt onderling gratis bellen. Daarnaast profiteert u van onze simkaart, waarop het mogelijk is om twee mobiele- en meerdere vaste nummers te plaatsen.

Op maat gemaakt

We beschikken over een breed scala aan diensten van mobiele spraak- en datacommunicatie, gericht op de zakelijke markt. We werken samen met alle bekende providers van Nederland. Nadat we uw gebruikersprofielen in kaart hebben gebracht, stellen we een op maat gemaakt abonnement samen dat nauw aansluit op alle wensen en behoeften van uw organisatie.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!