20 november 2019

Beveilig uw omgeving met een goede IT-security

Het is vandaag de dag van belang om uw organisatie goed te verdedigen tegen virussen en Ransomware.

Elke dag komen er 400.000 nieuwe Ransomware varianten online. 85% van alle organisaties worden getroffen of verwachten getroffen te worden door Ransomware.

Hackers proberen u via phishing e-mails of websites te verleiden om ergens op te klikken zodat zij daarmee hun Ransomware op de computer kunnen activeren.

“De makers van Ransomware hebben een heel goed beeld van hoe beveiligingssoftware werkt, en ze passen hun aanvallen daarop aan. Alles is ontworpen om detectie te voorkomen, terwijl de malware zoveel mogelijk documenten zo snel mogelijk codeert en het moeilijk, zo niet onmogelijk maakt om de gegevens te herstellen.”
“In sommige gevallen vindt het grootste deel van de aanval ‘s nachts plaats wanneer het IT-team slaapt. Tegen de tijd dat het slachtoffer ziet wat er aan de hand is, is het te laat”, aldus kenners van beveiligingsbedrijf Sophos. Het is daarom van vitaal belang om over robuuste beveiligingscontroles, monitoring en respons te beschikken en om software-updates te installeren wanneer ze worden uitgegeven.

Antivirussoftware kan uw computer niet alleen beschermen en schoonmaken na infectie. Ook is het mogelijk om emails te scannen en app- en webgebruik te controleren. Naast email- web- en applicatie-beveiliging is het ook belangrijk om data op harde schijven en mobiele devices te versleutelen.

Sophos security is ontworpen om deze Ransomware en overige bedreigingen zo snel mogelijk te herkennen en op te lossen opdat uw organisatie veilig en zonder probleem blijft werken.
Mocht u denken dat uw organisatie onvoldoende veilig is neemt u gerust contact met ons op voor een oriënterende afspraak.


Meer weten? Wij vertellen u graag meer!