17 maart 2020

Corona-update

Geachte relatie,

Op zondag 15 maart zijn door de overheid nieuwe maatregelen uitgevaardigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Binnen 24Connect hebben wij onze bedrijfsvoering hierop afgestemd en maatregelen getroffen met als doel de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en leveranciers zo goed mogelijk te beschermen. Uiteraard doen wij tegelijkertijd onze uiterste best om de dienstverlening aan klanten op het gebruikelijke hoge peil te handhaven.

Kantoor geopend
Ons kantoor is bemand. Onze supportafdeling is telefonisch en via e-mail normaal bereikbaar tijdens de gebruikelijke openingstijden. Leveringen van goederen en het uitvoeren van installaties blijven vooralsnog op de bekende wijze doorlopen. Uiteraard stemmen wij dit af in overleg met onze klanten en wordt er rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Belangrijke punten die van invloed zijn:
Tot 6 april 2020 vermijden we zoveel mogelijk afspraken buiten de deur en op kantoor. Lopende zaken of vragen over onze diensten handelen wij zo veel mogelijk telefonisch af.

Een deel van onze collega’s werkt vanuit huis, dit heeft geen invloed op de bedrijfsvoering. Tijdens kantooruren zijn we dan ook gewoon bereikbaar per mail en/of telefoon.

Zodra wij genoodzaakt zijn wijzigingen in onze dienstverlening te moeten doorvoeren als gevolg van verdere maatregelen in verband met het coronavirus, zullen wij dat ook doen.

Creatieve oplossingen & tips voor thuiswerken
Ervaar je zelf negatief effect van het Coronavirus op jouw business? Neem dan contact met ons op om samen te zoeken naar een creatieve oplossing waarbij we ervoor kunnen zorgen dat we met z’n allen zo goed mogelijk door deze onzekere periode komen.

Ben je aan het twijfelen wat de mogelijkheden zijn voor thuiswerken? Neem dan contact op zodat wij kunnen meedenken. Onze systemen zijn erg goed uitgerust om thuiswerken te ondersteunen.

Wij wensen u veel sterkte en succes in de komende periode en hopen elkaar weer gezond te kunnen ontmoeten.

Met vriendelijke groet,
24Connect B.V

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!