28 mei 2019

Eerste migraties Coligo succesvol

Onze leverancier Voiceworks heeft het telefonieplatform doorontwikkeld van versie 2.0 naar 3.0. Het platform heeft een nieuwe naam: Coligo. In de komende periode benaderen wij actief onze klanten om de centrale te migreren naar deze nieuwe versie. We zorgen hierbij voor een soepele overgang zonder overlast.

Wat is Coligo?

Communicatie vormt de basis voor succesvol zakendoen. Geen wonder dat men steeds meer behoefte krijgt aan een totaaloplossing, waarbij vaste telefonie, mobiele telefonie en webcommunicatiediensten geïntegreerd zijn in één werkplek. Coligo brengt deze communicatieoplossingen bij elkaar voor ultieme samenwerking.

De Coligo-applicaties tezamen met de hosted voice-dienst zorgen voor ongeëvenaarde controle over uw bereikbaarheid. Door de slim geïntegreerde applicaties heeft u de regie over de communicatieoplossing die u gebruikt en bepaalt u zelf voor wie u bereikbaar bent op welk moment.

De dienst en applicaties zijn gebouwd op het next-gen communicatieplatform Coligo GRID. Heeft u zelf oplossingen gebouwd of gebruikt u andere toepassingen of applicaties? Mooi! Doordat Coligo GRID een open platform is, biedt het de mogelijkheid om applicaties van derden te integreren.


Download Brochure Coligo
Meer weten? Wij vertellen u graag meer!