17 juni 2019

​Toe aan nieuwe vaste telefoontoestellen? Met trots introduceren wij de Yealink SIP-T5 serie

Zijn uw huidige toestellen verouderd of wilt u ze vervangen? Deze nieuwe serie toestellen zijn een upgrade van de SIP-T4S serie van Yealink, welke gewoon in het portfolio blijft. De nieuwe Yealink SIP-T5 serie bestaat uit de volgende 4 modellen: SIP-T53, SIP-T53W, SIP-T54W en de SIP-T57W.

Verkoopprijs T5x is slechts 10% hoger

De verkoopprijs van de nieuwe Yealink SIP-T5 serie is slechts 10% hoger dan de verkoopprijs van de T4S serie en deze nieuwe serie biedt een verbeterd verdienmodel. Bekijk hiervoor ons meest actuele inkoopprijslijst. De gehele lijn is al gecertificeerd voor vele platformen in de Benelux.

Profiteer van de tijdelijke inkoopactie

Bestel nu t/m 31 juli as. de nieuwe modellen met een aantrekkelijke introductiekorting via de webshop. Over de exacte prijzen wordt degene die bij jou verantwoordelijk is voor de inkoop geïnformeerd in een aparte mail.

Test nu de nieuwe T5 modellen met de NFR actie

Speciaal voor jou hebben wij een NFR actie om alle nieuwe modellen te testen. Over de exacte prijzen wordt degene die bij jou verantwoordelijk is voor de inkoop geïnformeerd in een aparte mail.

Wat maakt de NIEUWE Yealink SIP-T5 serie dé perfecte bureautelefoon voor op ieder bureau?

DECT Basisstation modus

Verhoog de mobiliteit van de bureautelefoon met de DECT dongle van Yealink. Op alle 4 modellen kan je de DD10 DECT Dongle op de USB poort van het toestel aansluiten en maak je van het bureautoestel tevens een DECT basisstation om tot maximaal 4 handsets aan te sluiten.

Dit is de ideale oplossing voor bijvoorbeeld een receptioniste die zo nu en dan de werkplek moet verlaten en toch bereikbaar wil zijn. Het is mogelijk om eenvoudig het gesprek te schakelen tussen bureautelefoon en handset tijdens een actief gesprek.

Ergonomisch design

Alle 4 modellen zijn voorzien van een traploos kantelbaar scherm, omdat tegenwoordig kantoren steeds meer uitgerust worden met verstelbare bureau’s en je altijd een andere kijkhoek nodig hebt om het display van het toestel goed te kunnen aflezen. Zitten of staan, altijd de beste kijkhoek! Uiteraard is hierbij ook de standaard meegeleverde 3 meter Ethernetkabel van belang.

Akoestische schild

Meer en meer zijn er "open" werkplekken en afdelingen. Hierdoor ontstaat er ook meer rumoer en kunnen telefoongesprekken minder goed gevoerd worden. Door het akoestische schild worden achtergrondgeluiden geëlimineerd en kan er op een professionele manier een telefoongesprek gevoerd worden.

WiFi en Bluetooth geïntegreerd*

De toestellen kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en hebben een lage investering, doordat er geen extra accessoires nodig zijn.

De toestellen kunnen eenvoudig aangesloten worden op het WiFi netwerk. Ook kan je een Bluetooth headset aansluiten zonder extra accessoire of je smartphone koppelen aan het toestel om bijvoorbeeld je contacten vanuit de smartphone te zoeken of een actief gesprek op de speakerfunctie van het toestel te voeren.

* Dit geldt niet voor de SIP-T53

De modellen

SIP-T53/SIP-T53W: Hoogwaardige IP telefoon

De SIP-T53 en SIP-T53W zijn voorzien van een 3.7 inch kantelbaar verlicht LCD scherm en biedt de mogelijkheid om tot maximaal 21 BLF toetsen te programmeren (paperless design). Het verschil tussen de 2 toestellen is dat bij de SIP-T53W WiFi en Bluetooth is geïntegreerd.

SIP-T54W: Gebruiksvriendelijke IP telefoon

De SIP-T54W is voorzien van een 4.3 inch kantelbaar verlicht kleurenscherm voor een nog betere gebruikerservaring. Dit toestel biedt de mogelijkheid om tot maximaal 27 BLF toetsen te programmeren (paperless design).

SIP-T57W: Exclusieve IP telefoon

De SIP-T57W is voorzien van een 7 inch kantelbaar verlicht touchscreen. Dit toestel biedt de mogelijkheid om tot maximaal 29 BLF toetsen te programmeren (paperless design). Tevens is het mogelijk om een 3-weg audioconferentie op te starten met het toestel.

Dé ideale lijn Yealink toestellen

De NIEUWE YEALINK SIP-T5 serie zal een grote rol gaan spelen in dé ideale lijn van Yealink. Door de onderscheidende functionaliteiten en het nieuwe design is de NIEUWE YEALINK SIP-T5 serie het beste advies voor u als klant. Dé ideale lijn die wij adviseren bestaat uit de SIP-T41S (i.v.m. de functies en onderdeel van de Yealink DECT familie), SIP-T53, SIP-T54W en SIP-T57W. Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Verkoopafdeling van 24Connect.

Telefoon 053-7400400 of mailen naar verkoop@24-connect.nl.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!