8 maart 2019

REMINDER!

REMINDER!


Per 1 september 2019 stopt KPN met het ISDN2 netwerk.
Wij willen jullie eraan herinneren dat KPN stopt met het leveren van de verouderde ISDN 1 & 2.

Belangrijk dus dat je overstapt op VoIP!

Er wordt al jaren gebruikt gemaakt van het telefonie-platform van KPN voor de lijnen van de vaste telefonie. Dit zijn de ISDN1 en ISDN2. ISDN staat voor Integrated Services Digital Network. Een ISDN-lijn is een digitale telefoonlijn met meerdere telefoonnummers en afhankelijk van het type ISDN-aansluiting (ISDN1 of ISDN2), één of twee communicatiekanalen. Helaas lopen de kosten op door deze gedateerde verbinding. Maar daar gaat verandering in komen. Iedereen moet met de tijd mee en VoIP is de toekomst!

Vrij vertaald staat deze afkorting voor ‘bellen over een internetverbinding’. De VoIP biedt vele voordelen boven op traditionele telefonie, namelijk operationele en onderhoudsgerichte kostenbesparingen, maar ook meer functionaliteiten en een betere bereikbaarheid. Tegelijkertijd is de spraakkwaliteit zo goed dat degene naar wie u belt niet meer kan onderscheiden of u via kantoor belt of bijvoorbeeld thuis.

24Connect kan apparaten ombouwen of voorzien van het juiste signaal. Een voordeel daarvan is dat er geen nieuwe investering nodig is en dus kostenbesparend is voor klanten. Wanneer het niet mogelijk is om de apparaten om te bouwen, dan geldt dat deze vervangen dienen te worden met hardware waarmee het netwerk wel communiceert. Daarbij is de vast-mobiel integratie is voor elk bedrijf aantrekkelijk. Zowel intern- als buiten het kantoor bereikbaar zijn voor je klanten met de service die zij verwachten.

Wacht niet langer en zet je ISDN om naar VoIP!


Meer weten? Wij vertellen u graag meer!