22 januari 2020

Succesvol naar de Cloud door gratis Cloud scan

U heeft vast al veel gehoord over de Cloud. Er is zelfs een grote kans dat u ook al gebruik maakt van diensten die in de Cloud draaien. Voor steeds meer ondernemers is werken in de Cloud inmiddels al de gewoonste zaak van de wereld geworden. Wij merken in de praktijk dat er best veel vragen zijn omtrent het werken in de Cloud en op welke manier het waarde kan toevoegen voor uw organisatie. 24Connect is als totaalpartner in ICT-oplossingen gespecialiseerd om uw organisatie succesvol naar de Cloud te migreren.

Gratis inventarisatie door Cloud Scan

Aan een succesvolle overstap naar de Cloud gaat een grondige inventarisatie vooraf. Voordat we over kunnen gaan tot een passend voorstel is het belangrijk om eerst te kijken naar hoe de IT in uw organisatie op dit moment functioneert. Aan de hand van deze inventarisatie maken we een overzicht van de huidige situatie, diensten en processen. Wanneer dit overzichtelijk in kaart is gebracht gaan we kijken waarmee en hoe we uw organisatie efficiënter kunnen laten werken in een Cloud omgeving. Met dit inventarisatie overzicht maken we een passend voorstel om succesvol naar de Cloud over te stappen. En deze inventarisatie voeren we vrijblijvend en zonder kosten voor u uit.

Neem contact met ons op en vraag om een afspraak voor het laten uitvoeren van onze Cloud scan via verkoop@24-connect.nl of bel naar 053-7400400.

Meer weten? Wij vertellen u graag meer!