Sterk in bedrijfscommunicatie,
connectiviteit & online werken

Met de diensten van 24Connect bent u op elk moment van de dag bereikbaar en blijft u altijd en overal met elkaar verbonden. Uw organisatiedoelstellingen en de wensen van medewerkers vormen onze uitgangspunten: we realiseren een aangename onderlinge samenwerking én zorgen voor efficiënte processen binnen uw organisatie.

24Connect

We beschikken over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van (tele)communicatie en clouddiensten. We bieden moderne oplossingen die aansluiten op uw behoeften.

We geloven daarbij in de kracht van het werken in de cloud, waarbij interne samenwerking wordt gestimuleerd en relevante (werk)bestanden altijd eenvoudig beschikbaar zijn. Als klant van 24Connect heeft u één aanspreekpunt, één factuur en profiteert u van 24/7 support.

Onze missie en visie

Onze wereld verandert en technologie speelt de hoofdrol.

Succesvolle organisaties gebruiken de nieuwste technologieën om zo een voorsprong op te bouwen en te behouden. 24Connect weet hoe en helpt u deze technieken op een snelle, slimme en innovatieve manier toe te passen. Toegespitst op de wensen en uitdagingen van uw organisatie.

Waarom 24Connect

Omdat wij open, persoonlijk en ondersteunend zijn voor iedereen.

Geen langlopende contracten, financiële verrassingen of beperkte support… Wij zijn open, persoonlijk en ondersteunend. Voor partners én klanten.

Omdat wij Managed Voice oplossingen bieden voor elke organisatie.

Wij helpen u om een moderne oplossing te kiezen die past bij de huidige bedrijfscommunicatie. Samen zorgen we ervoor dat klanten sneller en beter worden geholpen en maken het werken flexibeler en effectiever. Met de diensten van 24Connect bent u klaar voor de toekomst.

Daarom beoordelen klanten ons met een 8,8
Meer weten? Wij vertellen u graag meer!